Baksel by Maxine

Wie schuilt er achter Baksel en hoe is het ontstaan? 

Maxine is een enthousiaste onderneemster in hart en nieren. Op haar 25ste neemt ze als jonge patissier de sprong en jaagt ze haar dromen na. Zeven jaar lang heeft ze in de topgastronomie gewerkt en verschillende stages doorgelopen. Haar laatste stage in 2019 was een eyeopener. Ze werkte bij Blue Hill at Stone Barns in New York. Een restaurant in de wereldtop, een plek waar ze alles zelf kweken van graan tot kalveren. Daar is de liefde voor de pure producten bevestigd.

Met Baksel maakt Maxine focaccia’s die met volle aandacht bereid zijn van begin tot einde. Ze werkt uitsluitend met verse producten en natuurlijke ingrediënten. Houdbaarheidsmiddelen vind je hier niet in terug.

Kijk hier voor alle verkooppunten.

1/3

A balanced diet is
a focaccia in each hand

Samenwerking

Wil je samenwerken? Graag! Heb jij een product dat we zeker eens geproefd moeten hebben? We love it! Samen ben je altijd sterker dan alleen. Stuur ons een mail en laten we samen het beste van ons naar boven halen.

Personal touch

Persoonlijk voor jou. Wil jij graag een Baksel op maat? Dat kan! Samen kunnen we brainstormen over smaken en toppings om jou focaccia helemaal naar wens te maken.

Evenement

Wil jij Baksel op jouw evenement? Wij maken er graag deel van uit! We hebben zowel een warm als een koud assortiment waarin we jullie kunnen verrassen. De keuze is aan jou. 

Baksel Box

Bake someone happy! Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau of wil je iemand graag in de baksels zetten? You are in the right place!

Stel zelf je box samen met 3 focaccia’s en een fles olijfolie van 100ml of 375ml van Co&Oil. 

1/2

100% ARTISANAAL

100% HAPPINESS

100% LIEFDE