Camembread met zoete toppings en heerlijke crunch van amandelen

Bijgewerkt op: 3 nov.



Zelf ben ik er enorme fan van! Het heeft net dat tikkeltje meer om je gasten op een gemakkelijke manier te verwennen. 👩🏻‍🍳 Heb jij iets leuk in het vooruitzicht binnenkort of wil je niet met lege handen toekomen bij je vrienden of familie? I got your back!


What do you need?

  • honing

  • frambozenazijn

  • handvol amandelen

  • takjes tijm

So how do I make it?

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Haal de verpakking van rond de camembert en doe ze terug in het houten doosje.

  2. Maak een groot kruis en enkele kleine inkepingen waar je vervolgens de helft van de tijm in steekt.

  3. Bak de camembread ±20 minuten af op 170°C tot de broodjes mooi goudbruin zien en de kaas al mooi lopend wordt. Dit kan je testen door voorzichtig met je vinger op de korst van de kaas te duwen.

  4. Meng de frambozenazijn met honing op smaak tot het homogeen wordt.

  5. Hak de amandelen grof.

  6. Haal de camembread uit de oven en haal de tijm er uit. Werk af met het honingmengsel en amandelen.

  7. Rits van de overige tijm de kleine blaadjes over je heerlijke kaas.


 

© Baksel